vrijdag 9 december 2011

oh dear, weer een nieuw project!

Als je dit herkent, mag je je hand opsteken: ik begin met meer quiltprojecten dan ik afmaak. Nu ben ik daar vast niet de enige in, maar zo langzamerhand wil ik ook wel weer een aantal dingen afbiezen, van een label voorzien en in gebruik gaan nemen. 
Goed, een quiltblog dus, waarin ik de komende weken alle huidige work-in-progress quilts aan je zal voorstellen, die ik wil afmaken.

Als ik ze uit mijn blote hoofd moet opnoemen, dan is het dit rijtje, niet in volgorde van belangrijkheid, omvang of startdatum.
1. Ursula's Mosaic, dit moet een tweepersoonsquilt worden
2. Rosa's quilt, een eenpersoonsquilt voor mijn achter-achternichtje
3. Lord of the Rings-quilt: een landkaart van Midden Aarde, ooit aan begonnen tijdens een quiltweekend
4. Kerstquilt: de top is af, hij moet nog gequilt worden door Maya
5. Een True Lover's Knot in felle batiks, geen idee voor wie die wordt, geen haast bij dus
6. Een vingerhoedjesquilt, aangestoken door Supergoof, en vandaag aan begonnen
7. De Indian Orange Peel, afgelopen maart aan begonnen
8. en een sitsen zandloper-quilt

Volgens mij zijn ze dat... Ursula krijgt op dit moment de meeste aandacht, daarna de Indian Orange Peel en de vingerhoedjes (nieuw, dús interessant)

Goed, dit weekend maar eens uitzoeken hoe ik hier foto's bij kan plaatsen, de pagina-indeling kan opleuken en het geheel leesbaar en interessant presenteren. Ik ben niet zo'n held in het opstarten van dergelijke blogs, dus daar moet ik morgen in alle rust naar kijken, en niet nu, met een net iets te kort lontje omdat ik niet meteen snap hoe het werkt, hahaha.

Quilde

7 opmerkingen:

 1. Ha Quilde, wat leuk dat je ook ga bloggen. Rustig aan je gaat er vanzelf mee leren ongaan. Quilten gaat toch ook niet in 1x goed of snel (lol)
  Ik ga je volgen,
  groetjes Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat herkenbaar... zoveel projecten, zoveel te doen! Maar ook lekker veel te kiezen, al gelang je stemming. En van variatie wordt het leven alleen maar leuker!
  Veel plezier met al je WIPs,
  groetjes,
  Jo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. welkom in blogland! voor mij is mijn blog een echte stok achter de deur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha, welkom in blogland, lekker spelen met de lettergrootte (mag iets groter, maar ik ben misschien kippig aan het worden), je bent toch geen UFO hoarder aan het worden he? ;_)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Hilde,

  Leuk dat je ook met een quiltblog begint. Het is nog niet gezegd dat met een blog de hoeveelheid projecten afneemt, maar wel mooi om ook je eigen vorderingen te kunnen zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hi Hilde,

  leuk een quiltblog van jou! Ik ga je volgen. Succes met het afmaken van je quilts, én met het starten van nieuwe projecten, want dat is óók leuk!
  Groetjes, Merel

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Succes met je blog. En een heerlijk gevoel als een ufo een affo is geworden.

  BeantwoordenVerwijderen